Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 17 mars 2014

Vi hade tagit ut balkongmöblerna.

Och piffat lite sådär som man gör när vintern är över.
Vi hade beundrat det makalösa skyltfönstret hos Akademibokhandeln i Farsta och tänkt att
en vår som denna får man aldrig uppleva igen.










Sedan vaknade man till måndagen den sjuttonde mars.

6 kommentarer:

Mirre Syr sa...

Jo, det är inte roligt när våren tar ett steg tillbaka!

Susanne Jonsson sa...

Minsann gör inte våren halt en stund. Sonen pratade om att det skulle vara vinterväder hela kommande veckan - hoppas han har fel. Men, en dag som denna, passar det väl utmärkt med ett eller två skrivpass?
Jag börjar redan nu. Ska bara försöka flytta den sovande lilla valpen jag har i knät till sin lilla korg istället. Arbetsställningen vid datorn blir allt annat än bra annars.

Hanna Lans sa...

FY!!! 8 grader och strålande sol i Götet, hoppas vi får fortsätta med det. Jag är allergisk mot vinter tror jag. Vet jag.

Åsa Hellberg sa...

Mirre; förfärligt! :)

Susanne; lycka till!

Hanna; grattis!

Ezter sa...

Nu har jag läst i kapp hos dig, inser att jag missat din utlottning...Så går det när man åker till storstan och roar sig! Snön klarade vi oss undan, vilken tur för oss!

Lotten 36 sa...

Det är skönt med en inglasad balkong, det går att sitta där bara solen tittar fram lite. Annas finns där en liten värmare.
Enda problemet, där är för ljust för att läsa på IPaden, men det gör inget för det finns så många böcker.

Just nu Peter Mayles " Hundliv" vansingt rolig. Provance genom byrackan Bobs ögon.
Kram