Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 13 april 2014

En brabrabra söndag.

Långfrukost, promenad, fika och sedan minigolf (inomhus, under Tele2 arena) och middag med alla barn (Nisses dotter, min son och hans flickvän.)
Störtmysigt.

Nu är jag hemma själv och funderar på att antingen fortsätta se "The girl with the dragon tattoo" (jag har ju sett den svenska) eller kanske se vad Netflix erbjuder.

I morgon ska jag baaaara redigera. Kanske byta däck också. Om jag lägger det sent på eftermiddagen så är det inget som krockar med mitt skrivjobb, eftersom jag ändå inte jobbar bra med det efter klockan två.
Åtta på morgonen är den perfekta tiden att börja. Då glider jag lätt in i bubblan och kan utan problem stanna där i fem-sex timmar.

Ungefär så.
Hoppas att ni också har haft en finfin helg!

2 kommentarer:

Ezter sa...

Fin, men ack så slitig och kall!

Åsa Hellberg sa...

Aj då. Var bor du, Ezter?
Här har det varit hyfsat (i alla fall i lä:)