Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 19 april 2014

Jaha, påskafton är över.

Den var riktigt bra.

Jag är ensam hemma, något jag aldrig är nu för tiden. Förr gick sonen i alla fall i skolan på dagarna, men nu jobbar han i rummet bredvid.
Jag saknar min ensamhet, och njuter makalöst när det är tyst, som i kväll.
(Nej, det betyder inte att jag inte älskar min son, det betyder bara  att jag är smart nog att uppskatta mig själv, själv. Hehe.)

Vad säger ni om ensam hemma?


5 kommentarer:

Izabella sa...

Jag förstår precis vad du menar med att ensam hemma är helt okej.

Mimi sa...

Älskar att vara ensam! Inte lätt att få till med en åttaåring och en åttamånaders bebis dock... ;-) Men desto mer uppskattat när det väl sker!

Åsa Hellberg sa...

Izabella; visst är det!

Mimi; nej, det förstår jag! :)

Sus sa...

En dag eller kväll då och då. Någon timme här och där. Men jag blir rastlös efter ett tag och längtar efter min sambo.

Åsa Hellberg sa...

Men på skärtorsdagen bjöd jag på det alkoholfria bubblet jag fick av dig och singelmamman, JÄttegott. KOmmer du ihåg vad det heter?