Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 30 april 2014

Sanna har läst!

"Jag tyckte mycket om "En liten värld".
Den hade samma goa efterkänsla som "Sonjaböckerna" men kändes mer realistisk än de.
På ett sätt så kändes människorna mer som oss "vanliga dödliga".
Det är lätt att känna sig hemma i deras tillvaro - även om de har lite mer pengar än vad jag är van vid.
Karaktärerna kändes igen - de är sådana man mött i livet.

Själva historien var rolig, intressant och spännande och vändningarna gjorde att det inte kändes som självklart att det skulle sluta väl (även om jag vet att du gillar bra slut så jag ändå antog det) och det var kul för jag satt lite på spänn när jag läste.
Jag tyckte mycket om att du skriver om det som hänt  de olika karaktärerna och att det får dem att agera och reagera som de gör i nutid - och att enda sättet att 'ändra det är att de själva göra en förändring.
 
Jag hade svårare att skriva vad jag tyckte om "En liten värld" än vad jag hade när jag läst "Sonjaböckerna" . det för att jag har svårare att hitta orden, för den här boken liksom upplevde och kände jag, medan jag läste de andra.
Jag hoppas du förstår hur jag menar?
 
Tack för en skön upplevelse
Nu väntar jag på nästa bok

Sanna"

Tusen tack, Sanna!

Inga kommentarer: