Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 25 augusti 2014

Åsas träningsblogg presenterar:

dagsformen.

Jotack, gårdagens danspass har gett mig träningsvärk.
Min nya idé om att efter två danslåtar göra fem armhävningar (eftersom jag i dagsläget inte klarar fler åt gången) är störtbra.
I alla fall tror jag det eftersom det gör ont i överarmsmusklerna idag.

Hur Pamela Andersson har klarat att vara dödssjuk, träna, jobba, träffa en man och bli kär och dessutom skriva en bok ungefär samtidigt är makalöst.

Jag har träffat henne flera gånger under den här perioden, och hon har på sin höjd tillstått att hon har varit "lite trött." Hon har så gärna velat vara med att hon på något sätt har bitit ihop (om det är det man gör, jag vet inte eftersom jag inte ens kan tänka mig in i hennes situation.)

Det var stor glädje att få vara med och fira henne idag.
Supertrevligt, inspirerande och många roliga gäster att titta på.
De flesta tevemänniskor är verkligen mycket mindre i verkligheten.

Nu ska jag börja läsa den här.


2 kommentarer:

Ebba Range sa...

Vad kul! Jag brukar köra en slags aerobic/dans till låtar jag gillar - ibland får jag träningsvärk i låren.
I går blev jag tvungen att dra i mitt gummiband (från sjukgymnasten) eftersom nacken är stel som en planka o värker järnet.
Så tog jag en massageboll med knoppar på o tryckte den mellan nacken o en dörrpost - super. Mycket bättre idag.
Pamela = vilken kvinna!

Åsa Hellberg sa...

Ja, och lika trevlig och gullig som hon är en fighter.