Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 17 augusti 2014

God förmiddag.

En ledig söndag i förorten. Jag har läst sedan klockan sex i morse och idag är det tvätt av höstgarderob som står på to do-listan. Ni vet, bara tvätta igenom det som har legat i skåpet ett tag, så att det doftar fräscht nu när man äntligen kan skönja hur användbara koftor och jeans kommer att vara inom kort.

Och så kommer strumporna att åka med.
Jag har inte haft på mig ett enda par sedan i maj, tycker att mina fötter är betydligt gladare utan. Idag tänkte jag att de skulle få ett bad och nytt nagellack. Perfekt söndagspifferi.
Fingernaglarna struntar jag i.
Jag ska ändå bara skriva kommande vecka.

En hel vecka utan några avbrott känns som en dröm.
Fyra veckor kvar till deadline och jag behöver öka tempot.
Hurra!



Inga kommentarer: