Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 7 augusti 2014

God morgon.

Jag vaknade av åskan strax innan klockan sex, men det gjorde inte så mycket eftersom jag ändå skulle upp vid den tiden.
Halv tio ska jag sitta i sminket och piffas till, eller snarare totalförändras, inför fotograferingen av "Sara".
Jag ska återigen vara en karaktär på omslaget, men den här gången en som inte är så lik mig. Så är planen just nu i alla fall.

Personen är en klänningstyp och därför packar jag alla jag har, sedan får de som bestämmer (omslagsdesignern och fotografen) välja. Jag vet inte alls vad som passar och har mer mönstrat än enfärgat i garderoben, vilket kanske inte alls är bra.
Återigen; jag tar med allt jag har, plus skor och smycken, något funkar säkert.

I Farsta stinker det brandrök, trots att vi är 25 mil från brandområdet.
Tyvärr verkar regnet ha hamnat här istället för i Västmanland. Jag tycker att det vore på sin plats med regn i hela Sverige.




2 kommentarer:

Shamrock sa...

hade både brandlukt och regn i morse

Singelmamman sa...

Ser fram emot Sara.