Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.Åsas vårplaner 2018

Januari

26:e Författardagen, genom Författarcentrum.
29:e Hylte folkbibliotek Hyltebruk

Februari
27 :e, Flens bibliotek.

Mars
Lördag 3:e Arboga bibliotek
Lördag 17:e Hageby bibliotek Norrköping
Lördag 24:e Gislaveds bibliotek

Maj
14:e till 31:a SEMESTER. Wohoo!


lördag 23 augusti 2014

Lördagspasset startar nu.

Lite sent, men ändå. Jag hoppas att Nisse har somnat om och sover gott de närmaste två timmarna, det räcker för mig idag.

Jag har flyttat in mig, skrivmaskin och katten till gästrummet. Där står min gamla teve, för utan underhållning kan jag inte skriva, alltså har jag på bilden i bakgrunden. Inget ljud, det behövs inte.
Lite corny kanske, men hey, det funkar för mig snart fem böcker senare.
Alla knep är tillåtna, tack och lov.

Här ser det mörkt ut på himlen, och jag hoppas på spöregn resten av dagen, men jag antar att andra delar av landet inte riktigt klarar mer av den varan.
Hur är det hos dig?

Ps, här är en länk till mitt instagramkonto om du vill se bilder, jag få inte riktigt mobilkameran att klicka med bloggen och den nya datorn som jag skriver på just nu.


2 kommentarer:

Izabella sa...

Här växlar vädret blixtsnabbt: ena ögonblicket regnar det, i det andra skiner solen och så har det varit hela veckan. Jag är aningen trött på det men svamparna trivs i skogen. Så medan du skriver några tusen ord, så ger jag mig ut i skogen för att plocka Karl Johan, kantareller och kanske även pepparriska.

Shamrock sa...

Förstår det där med bild utan ljud.