Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 23 september 2014

Idag ser jag på

"Djävulsdansen", 21.00 på ettan. Om medberoende. En riktigt stor satsning, och programledarna har blivit inbjudna att prata om programmet nästan överallt.
Ibland har de nämnt böcker om ämnet, men aldrig min bok Casanovas kvinna märkligt nog. Vi är ju rätt få som har skrivit om anhörigproblematiken ur ett personligt perspektiv.

Jag ska i alla fall se programmet ikväll, strålande initiativ av programledarna Sanna Lundell och Ann Söderlund (jag tror att de ligger bakom idén också.)
Heja!

5 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Du får skicka boken till dom, det kan ju hända att dom gått förbi den, så att säga.
Kram

Shamrock sa...

ska försöka kolla på det. Men annars ser jag den på play senare

Åsa Hellberg sa...

Snäckan, nej jag är rätt övertygad om att de har koll på den:)

Shamrock, älskar play!

Anonym sa...

Såg det i går. Jag är inte så imponerad över programmet men väl över intiativet. Jag är rätt oberörd av programledarnas egna historier borde hållas utanför programmet. Gillar inte heller konfrontationen i teve mellan den unge pojken och pappan. Hade hellre sett det som en film mellan skådespelare. Tycker också att din bok borde varit med. Hillevi Wahl tyckte jag var den stora behållningen i detta avsnitt. Vilken klok och oerhört stark kvinna!

Åsa Hellberg sa...

Ja, visst är Hillevi Wahl fantastisk?!