Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 25 oktober 2014

60 sidor kvar.

Jag är supernöjd än så länge.
Min plan är att vara klar med den här omgången på måndag kväll, och att sedan ha tisdag till torsdag på mig till finliret.

Nästa lördag måste jag börja skriva på manus sex igen, om jag ska den minsta chans att vara klar sista december.
Det kan gå.
Nisse ska jobba rätt mycket framöver och Jonathan kommer nog att fortsätta att bo hemifrån, så jag kan jobba på rätt bra även på helgerna (är vanligtvis är ledig om jag inte har en deadline.)

I morgon ska jag bjuda Jonathan och Linnéa på brunch.
Bland annat på ugnspannkaka med äpplen och kanel.
Toppat med min mammas äppelmos.
Jag tror inte att ni förstår hur gott det är.

Ikväll ska jag se Downton Abbey och sedan Miami Vice bara för att det är bra skådisar (Jamie Foxx, Colin Farrell.)
Fram tills dess kanske en romcom?
Jag har till exempel fortfarande inte sett Mamma Mia på min gigantiska tv, och att få både Pierce och Colin på storbild kan ju göra vilken kvinna som helst lycklig.
Så tänker jag.

Vad gör ni?

Inga kommentarer: