Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 19 oktober 2014

Ensam hemma en stund.

Extradottern har åkt till en kompis, mannen är fortfarande på kurs, sonen och flickvännen är hemma hos sig och Misse ligger i min säng och sover.

Jag har lyssnat på "Så mycket bättre" i bakgrunden medan jag har uppdaterat mig på en massa grejer. Till exempel såg jag att Toscana redan finns på nätbokhandlarnas sidor, trots att den inte kommer ut förrän i mars.
Och sedan finns En liten värld som pocket. Den kommer 17 december. En finfin julklapp, förhoppningsvis.

Nu Downton Abbey.
Jag missade ju det också igår!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ramlade över en Sonjabok på biblioteket, så nu sitter jag och läser den. Trots att jag lyssnade på den för länge sedan på ljudbok. Det är väldigt olika upplevelser att lyssna och läsa. Men bra, oavsett!
kram

Åsa Hellberg sa...

vad kul. Tack!!

Shamrock sa...

Pocket gillar jag så det där med julklapp och december låter bra