Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 26 oktober 2014

Idag kommer Jonathan och Linnéa hit,






















och jag tror att jag kommer att börja gråta.
Jag har längtat jättemycket.
De ska få så mycket mat att de inte orkar gå härifrån på flera timmar.

Egentligen hade jag tänkt redigera 20 sidor nu på morgonen, men jag vaknade precis och känner inte att jag hinner före lunchen, så det får bli i eftermiddag istället.
I min förort är det strålande väder idag, alltså ska jag slänga alla papper/tidningar och sånt som jag har knökat ned i min dra-maten, eftersom jag behöver den när jag ska gå till Lidl och handla.
Omvägsgå.

Jag har en nytänd promenadlängtan sedan jag kom på att man kan lyssna på musik när man går (!)
Va, säger ni som är så himla moderna. Det har jag alltid gjort, tänker ni.
Just det.
Men jag är inte modern.
Jag sörjer fortfarande cd-skivan och är väl den enda som fortfarande hyr filmer på dvd.

Men jag har fattat Spotify och nu också att man kan koppla ihop det med telefonen. Så jag lyssnar på schlager eller Abba när jag promenerar. Exakt samma musik som jag dansar till. Musik från 70 till 90-talet. 
Nyare än så intresserar mig inte.
Än.





Inga kommentarer: