Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 29 oktober 2014

Sonja i Estland!

En liten bild, men jag har bett om en större så att raddan till höger kan utökas.
Här har man utgått från orginalomslaget verkar det som.
Kul!
Jag tror att den är ute redan.





















På måndag åker jag som sagt till London, och på tisdag 10.30 har jag bokat in research som blir fantastisk. Det vet jag redan nu.
Manus sex är annorlunda på det sättet att jag faktiskt inte har en aning om det jag delvis ska skriva om, och det är  galet spännande.

Jag har fått till och med söndag på mig att redigera Toscana eftersom ingen från förlaget ska börja jobba med det förrän efter helgen. Alltså kan jag åka iväg äta lunch med Nisse idag.
När jag har jobbat ett par timmar.
Tjohej!

4 kommentarer:

Simona sa...

Härligt Hellberg!

Åsa Hellberg sa...

Härligt Ahrnstedt!

Linda sa...

Jag har precis läst ut dina böcker om Sonja! Underbara var de. Ska rekommendera dem till min mamma på 70 år :-)
Kram från en nyfrälst läsare Linda

Åsa Hellberg sa...

Linda: tusen tack! Hälsa mamma!:-)