Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 22 november 2014

Bandage bytt,

gårdagens drama är ett minne blöott.
Min unge ligger i sängen i sitt rum och själv har jag stekt kyckling till mig. Han ville ha pizza och han får allt han vill ha just nu.

Jag längtar till i morgon bitti då jag ska jobba igen, idag har jag köpt en jättekalender som kommer att vara oerhört hjälpfull när jag ska ha koll på att allt funkar tidsmässigt.
Det är lika viktigt i alla manus, men här är jag inne på något som jag inte har en aning om, och då känns det tryggare om jag kan skriva i den här.
Många har stora ritrullar, själv har jag tidigare gjort smålinjer i min anteckningsbok.
Nu provar jag kalender, så får vi se hur det går.

Ikväll ska jag se på Carola och Dowton Abbey.
Om inte Jonathan vill hänga med mig i soffan, då blir det nog ingetdera skulle jag tro.
Som sagt, han får allt han vill just nu när jag är curlingmamma i en vecka.

2 kommentarer:

Ezter sa...

Det är mysigt när barnen kommer hem :)

Åsa Hellberg sa...

Ja, jättehärligt!