Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 15 november 2014

Lördag.

Fantastisk dag om ni frågar mig som har parkerat mig i skrivsoffan tillsammans med Ring så spelar vi (alltså, jag har bara EN soffa, men den nöts bara på att ställe; mitt emellan två sittkuddar där min rumpa är placerad. Kuddar bakom ryggen. Alltså skrivsoffa. En jag ligger i på kvällarna.)

Jag ska få in jobb, en 30-minuters snabb promenad (har utvecklat ett beroende, jättebra! Tack, Spotify), research i stan och sedan ska jag äta middag med min söderfamilj.
Min helg består av jobb, istället tar jag ledigt måndag och tisdag när Nisse också är ledig.

Vad ska ni göra?

Inga kommentarer: