Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.Åsas vårplaner 2018

Januari

26:e Författardagen, genom Författarcentrum.
29:e Hylte folkbibliotek Hyltebruk

Februari
27 :e, Flens bibliotek.

Mars
Lördag 3:e Arboga bibliotek
Lördag 17:e Hageby bibliotek Norrköping
Lördag 24:e Gislaveds bibliotek

Maj
14:e till 31:a SEMESTER. Wohoo!


tisdag 25 november 2014

När jag har lagat mat

ska jag fortsätta jobba. Halv tre tog jag slut, alltså däckade jag i soffan och sov fram till halv fem, och jag har bara gjort hälften av det jag ska.
Det är ett HÅRT liv att vara författare, som ni förstår.

Utöver att skriva har jag skickat en kort inspelad snutt med mig själv (mobilkamera, trevligt leende, en kort hälsning och upphållande av bok) till Polen, och de blev jätteglada eftersom de frågade efter det redan förra veckan.
Polen är en aktivt land, de ber mig om grejer och jag tycker att det är jättekul. Nya bilder kom till på deras initiativ och jag har också gjort en intervju som de har skickat runt som en form av pressrelease, typ.
Kul.

Min förlagskompis Catharina Ingelman-Sundberg hade aldrig hunnit med det. Hon har 25 länder att hålla reda på, nya tillkommer varje dag.
Hennes något åldriga rånarliga erövrar världen, och det är galet roligt att följa hennes resa.
Idag är vår gemensamma agent i Paris och diskuterar fransk film (enligt FB) och jag håller alla tummar för att det går vägen!
Ps, hennes böcker och inga andra!

Nu ska jag laga mat.
Tjohej!

Inga kommentarer: