Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 22 november 2014

Nu har jag börjat

som Simona, med postisar på köksluckorna, främst för att hålla koll på tajmingar.
Senare idag ska jag köpa en stor kalender ... och nya blyertspennor.
Intervjun var så bra att jag står och studsar för att få fortsätta skriva, men jag måste vänta till i morgon. Jag har för många to do kvar på dagens lista och när den är avbockad är klockan för mycket för att min hjärna ska fungera.

Ikväll är det bara Jonathan och jag, eftersom Linnea ska jobba.
Det kan bli en film till. Igår bestämde jag att de skulle gilla En oväntad vänskap, och det gjorde de förstås. Häromsistens bestämde Jonathan att jag och Linnea skulle gilla Gravity, och det gjorde vi också.
Alltså står det ett-ett i bestämma, och vi får väl se vad det blir ikväll.

Lördag. En finfin dag i förorten.


3 kommentarer:

Ezter sa...

En oväntad vänskap är bra :)

Åsa Hellberg sa...

Ja, visst är den!

Simona sa...

Jag såg The Other Woman igår. Den handlar om otrohet och kvinnors hämnd.