Fastställt höstprogram

ÅSAS HÖSTPLANER.

SEPTEMBER:

12 september, Eskilstuna stadsbibliotek
19 september Books & Dreams, Stockholm
21 september, Biblioteket Farsta
28 september, Books & Dreams, Göteborg
29 september, Bokmässa, Göteborg . 11-12 minglar i Bonniers monter. 14.30 - 14.50 Bonniers monter, stora scenen, samtal med Teresa Knochenhauer, signering.
30 september, Bokmässa, Göteborg. 10.00 Bonniers lilla scen, samtal med Teresa Knochenhauer, signering. 12-13.30 Minglar Bonniers monter.

OKTOBER:

3 oktober, Vimmerby
4 oktober, Västervik
5 oktober, Forsbacka Bibliotek, Gävle
10 oktober, Höganäs.
11 oktober, Båstad.
12 oktober, Ystad
21 oktober, Sala stadsbibliotek
25-29 oktober, Västkusten. Återkommer med bekräftade planer i Lysekil, Tanumshede, Strömstad och Uddevalla.

NOVEMBER:
16 november, ABF Gästrikland. Ockelbo.
23 november, Vuxenskolan, Stockholm. Samtal med Annika Estassy




torsdag 4 december 2014

Nej, jag är inte förvånad

när det visar sig att SD:s väljare är främlingsfientliga, inte särskilt missnöjda som vi andra önskar att de var. De har både jobb, familj och vänner.
De gillar helt enkelt inte människor som inte ser ut, tänker och känner, som dem.

Så sorry, pensionärer.
De har faktiskt inte en enda tanke på er.
De har en enda sak i huvudet.
Att inga andra än blondiner ska få komma in i Sverige.

2 kommentarer:

Robert W sa...

Ett problem tycker jag är den enorma polariseringen i invandringsfrågan. Antingen måste man tycka att det inte är några som helst problem om det kommer 100000 flyktingar om året till Sverige och att vi tar emot betydligt fler än några andra länder i Europa, framför allt jämfört med vår folkmängd, eller också är man rasist och främlingsfientlig. Jag är övertygad om att Sverigedemokraterna skulle ha betydligt lägre siffror om det funnes andra partier som vågade säga att det faktiskt inte är möjligt att integrera så många så snabbt.
I Stockholm har man "löst" problemet genom att skapa segregerade bostadsområden. Villor och svindyra bostadsrätter till de vita, infödda svenskarna, medan invandrare placeras i Rinkeby och Tensta. Men det tycker inte jag är en bra metod i längden.
Kan man inte få vara antirasist och ändå vilja ha en mer realistisk invandringspolitik? Var finns den tredje ståndpunkten?

Ezter sa...

Jag blir så trött på att en liten klick ska kunna ställa till så mycket jävelskap! Extraval, bara för att SD ska bråka... Blir ju samma igen och igen och igen...