Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 16 december 2014

Ordningen är återställd.

Jag är återbördad till Farsta, och de närmaste dagarna ska jag jobba hårt, hårt, hårt.
Dels får jag tillbaka Toscana för en finputs men jag har också ett eget mål för manus sex där jag gärna skulle se att jag har skrivit hälften innan månaden är slut.

Det här är också veckan som jag ska (skulle?) få nya köksluckor och bänkar, men jag har hört lika lite från den firman om det som jag hörde från målarfirman på västkusten (som skulle måla mitt rum i skrivstugan.)
Och jag orkar för ögonblicket inte jaga på någon annan än mig själv, alltså släpper jag den bollen så får det studsa som den vill ett tag.

Tack och lov har ju pocketen av En liten värld sålt bra men tyvärr har man inte hunnit trycka nytt i samma takt vilket gör att nätbutikerna för ögonblicket står tomma (jag har hundratals blogginlägg om mina pocketar som tar slut, det går lite troll i det nästan).
Däremot ska den finnas i fysiska butiker som förhoppningsvis la tillräckligt stora ordrar innan den släpptes.
Näthandeln gör inte riktigt så. De beställer hem en skvätt, och sedan a la minute (bra köksterm som passar finfint här), vilket gör att de blir utan när lagret är slut.

Jag har släppt den bollen också och istället lägger jag energi på det jag själv kan göra något åt; mig och mitt arbete.
Tjoho.
När jag har skjutsat Jonathan fram och tillbaka till stan, drar jag igång.
Hurra!

4 kommentarer:

Ezter sa...

Bra att släppa! Inget du kan förändra ändå!
Men nu när du har popup-ruta till kommentarer har du verifiering igen!

Åsa Hellberg sa...

Ezter: jag vet, men alla kan inte kommentera med den andra ... så vi får stå ut!:)

Simona sa...

Nu håller vi tummarna för att mina OUNDGÄNGLIGA kommentarer kommer med.

Åsa Hellberg sa...

Funkar!