Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 2 januari 2015

Jag blir ju så galet

glad när någon tycker om mina böcker.
I det här fallet gör ihyllan det. Hon skrev en jättefin recension för inte så länge sedan.
Tusen tack!

Annars då, Hellberg.
Jo tack, jag är uppe alldeles för tidigt, vilket är en konsekvens av den stränga dietens första dag.
I två månader har jag däckat av sockerchock, och nu kommer det att bli lite tvärtom ett tag. Meningen är att jag ska landa i hundra procent Lchf, som min kropp störtgillar.

Uppe tidigt alltså, och jag tänker förstås utnyttja det till att jobba. Jag är bäst så här dags, och borde alltid börja då egentligen.
På dagens agenda: synopsis på Gloria.
Det är inte en komplicerad berättelse, men mitt upplägg är, och det finns saker jag ska ha in som jag behöver ha extra koll på med det här manuset.

Det är jag, Gevalia och Misse.
Grym kombo, grym!

Är ni lediga idag?

4 kommentarer:

Annika Estassy sa...

Även om jag numera har en pragmatisk syn på boktyckandet (alla kan inte gilla allt osv) blir jag ändå överlycklig när någon läst och gillat. Grattis till dig!
Idag åker vi upp till stugan. Den här årstiden kan man inte göra annat där än att skriva. Och läsa. :)

Anonym sa...

Japp, då kör vi ett par timmar från och med nu. Ska bara slita mig från Internet, sen blir det fullt ös. Ha en fin fredag!

Åsa Hellberg sa...

Annika; heja stuga och jag är inte ett dugg pragmatisk:)

Karina; tack detsamma!

Simona sa...

Hurra för ihyllan!

(och jag måste visst klicka i jag-är-inte-robot.)

OCH skriva siffror.