Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 27 januari 2015

Jag har sett sista avsnittet

av Drop dead Diva.
Buhu, vad sorgligt. Inte avsnittet, utan att det är slut på mitt fritidsnöje att se flera avsnitt om dagen när jag inte skriver.
Nu funderar jag på att plocka fram Sex and the city, trots att jag har sett den flera gånger.
Men som med bra serier (Vänner, Modern family, Grey´s anatomy) så tål den att ses om och om igen.

Jag har lite ont i halsen idag, men jag har ju det med jämna mellanrum utan att det blir något av det alls, alltså håller jag en tumme den här gången också.
Å andra sidan kanske det är bra att gå någon skit nu, så kanske jag klarar mig när vi ska åka till New York om mindre än en månad.

Well, det blir inget New York om jag inte har skrivit klart mitt manus.
Jag kör nu.
Kämpa Åsa, kämpa!!
(På riktigt har jag nog aldrig skrivit ett manus som har varit mindre kämpigt. Antingen börjar jag bli rutinerad (bok sex) eller så är det en sjuhelvetes bra story.)

2 kommentarer:

Ebba Range sa...

Tur att du inte ska till NY idag eller i morgon!

Vad roligt att det flyter på med manusbygget.
Du kämpar bra!

Åsa Hellberg sa...

Tack Ebba! :)