Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 3 januari 2015

Kvällens filmkrock

sker mellan Morning Glory, på sjuan klockan åtta, och No strings attached, på fyran halv tio.

Jag tror att jag väljer Morning Glory som jag så vitt jag kommer ihåg bara har sett en gång.

Stjärnorna på slottet, där störtsköna Helena Bergström gick ut som första stjärna förra veckan, ser jag istället på Play, eller reprisen på söndag när jag packar ned mina julsaker.
Jag tycker att Helena var avslappnad, kul och odivig.
Hoppas att det fortsätter på samma sätt.
Det ska bli kul att se Harriet Anderssons program senare i serien.

Men varför är det år efter år tre män och två kvinnor?
Det förstår inte jag alls.

2 kommentarer:

Robert W sa...

Har aldrig tänkt på att det alltid är tre män och två kvinnor. Lustigt. Misstänker tyvärr att det kan vara så att de produktionsansvariga i första hand kommer på män som de vill ha med, men så får de för säkerhets skull ta med två kvinnor också. Sorgligt i så fall, för det finns ju mängder av intressanta kvinnor bland skådespelare, artister och författare.
Ikväll ser jag trots det väldigt mycket fram mot att få se Rikard Wolff!

Simona sa...

Jag kollar på Last Night of the Proms.
Galet pampigt.