Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 10 januari 2015

Min Misse haltar

efter att jag trampade honom.
Har det inte gått över till i morgon måste jag åka till en veterinär. Min lille älskling.
Vad bra att jag inte åkte någonstans idag, innan jag såg det.
Han kom fram kort, men gick direkt tillbaka under sängen igen

Har ni varit med om att ni har trampat så att er katt har haltat (det är några timmars sedan jag trampade.)
Och vad gjorde ni åt det?

5 kommentarer:

Ebba Range sa...

Åhhhhhhhhhh - vad tråkigt.
Inte trampat på ngn katt - bara på hund.
Ta honom till veterinär så snart du bara kan. Du kan ju ringa till Bagarmossens Djursjukhus och rådgöra.
Ledsamt!

Helena sa...

Aj... Inte roligt...

Har inga djur, men kanske ett veterinärbesök (eller telefonkontakt) ändå. Om inte annat för att stilla din egen oro.

Anonym sa...

Usch! Min Bosse bröt tassen för några år sedan (han var ute när det hände, och jag vet inte hur det gick till). Han hoppade på tre ben i 2-3 veckor och jag var helt förtvivlad och trodde inte att han skulle bli bra igen. Veterinären sa att de inte kan göra något med en tass,typ operera eller så, utan att det ska läka självt. Gissa om jag misströstade! Men så en dag, efter cirka tre veckor, ser jag hur han försiktigt nuddar golvet med tassen, när han sitter ner. Sedan vände det, sakta men säkert, och han blev till slut helt återställd. Jag var så lycklig! Så katter är sega och duktiga på att läka sår. Men jag tycker ändå att du ska gå till veterinären och få honom undersökt om det inte blir bra. Hoppas misse är piggare imorgon!

Åsa Hellberg sa...

Tack!

Karina; så de gipsade honom inte?
Jag avvaktar tills i morgon
Tack för hjälpen!

Anonym sa...

Nej, det går tydligen inte att gipsa en tass. Han fick några tabletter, det var allt. Och vila. Det var riktigt illa med den där tassen, han inte så mycket som nuddade med den i golvet. Men han blev helt bra till slut!
Hur mår misse idag?