Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 11 februari 2015

Just precis idag,

när jag är liiiite ledig, tänkte jag fylla i våra Esta-ansökningar, det som ger oss inresetillstånd till USA.
De är lite bökiga har jag för mig från förra gången (när Jonathan och jag var i NY och firade mig 50-årsdag för nästan tre år sedan), så jag har skrivit ned alla fakta jag har för mig att de vill ha som utöver passuppgifterna handlar om flightnummer, var vi ska bo och sånt.
För säkerhets skull har jag skrivit ned allt på ett löst papper så att jag har alla fakta klara.
Det är lite så jag jobbar ...

Annars idag ska jag lägga in ett par grejer i manuset som jag kom på att jag har glömt, svara på mailade intervjufrågor från en journalist och sedan måste jag handla.
Ungefär så denna onsdag.

Vad gör ni? Skiner solen i din del av landet också?

2 kommentarer:

Sofia Fritzson sa...

Har haft två jättefina soliga dagar, men idag är det mulet hos mig.

Åsa Hellberg sa...

Men visst är det vår i luften när dagarna är så mycket ljusare?