Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 30 mars 2015

Måndag

och jag hugger tag i ett skrivuppdrag.
Hurra, vad roligt. Det är ju ett tag sedan huvudet fick kreera något ned i ett worddokument, och så långt kanske jag inte kommer idag, men jag tänker att jag i alla fall kan klara av att göra en plaaaan.
Det är långt till deadline (november) men jag är ju gärna i tid som ni vet.
Dessutom vill jag gärna hålla isär projekten och i höst redigerar jag Gloria, dessutom har jag säkerligen en ny roman i skallen,  och då är det bra om det här är klart till dess.

(Mellan er och mig så börjar jag också bli lite uttråkad. Att låta bli att skriva är säkert nyttigt emellanåt men det är i ärlighetens namn inte särskilt lustigt. Dessutom kostar det pengar eftersom jag köper skor när jag inte har något annat för mig. De här skulle jag kunna tänka mig att prova just nu. Eller kanske efter fotvården senare i veckan!)






4 kommentarer:

Sofia Fritzson sa...

Den översta var ju underbar!!

Åsa Hellberg sa...

Men tänk dig de nedersta med ett par jeans! :)

Ezter sa...

Skulle inte kunna gå i vare sig de översta eller understa!

Åsa Hellberg sa...

Haha, det är faktiskt inte så svårt som det ser ut:)