Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 16 april 2015

Blinkningsticks.

Bild lånad av Yohannah.


Alltså, det där med mina blinkningar och att ögonen hänger med i allt som sägs, vare sig det är av mig eller någon annan.
Det är tur att jag inte ser mig själv framifrån särskilt ofta.
Jag vet inte var de kommer ifrån, varför jag gör det eller när.
För hundra år sedan (i alla fall 30) jobbade jag som programledare för en lokal tv-kanal i Tandådalen, och jag minns inte om jag blinkade (ömsom stirrade) som jag gör nu.

Jag skulle vilja att de var mer neutrala, men det kan vara för sent!

Här är länken till gårdagens program. 




5 kommentarer:

Ezter sa...

Det var inget jag reagerade på alls!

Robert W sa...

Jag reagerade inte heller på det. Jag har varit med i både radio o TV och man tycker alltid själv att man låter märklig eller tittar konstigt. Man är helt enkelt inte van vid att betrakta sig själv utifrån. Så slappna av och strunta i detta.

Åsa Hellberg sa...

Tacktack!

Ebba Range sa...

Tack för länken!
Det där gjorde du galant - som alltid!

Åsa Hellberg sa...

Tack Ebba, vad snällt!