Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 28 april 2015

Idag har jag hämtat mina nya glasögon.

Ett par solglas som ingick i köpet och ett par läsglasögon.
I morgon kommer ett par efterskickade långsynsglas (ni fattar.)
Jag tycker att nya styrkor, i det här fallet upp på ena och NED på andra, är bökigt. Och särskilt nu när jag ska ha ett par att läsa med och ett annat par till datorn.
Ytterligare ett par till tv och bil.

Annars har jag varit i stan med Jonathan och Linnéa och skrivit kontrakt på lägenhet. Hurra för dem och hurra för att jag därmed flyttar in i sovrummet.
Men först måste det som står gömt bakom ett draperi där bort, annars får min stora säng inte plats. Det är prylar från lägenheten som de hyr nu, och som de inte behövde som ett matbord och fyra stolar. En trasig lampa och lite annan skit som den andra hyresvärden tyckte att de skulle ha har vi också stuvat in här.
En liten tjockteve också om jag inte missminner mig.

Vi tar det någon gång i slutet av maj.
Första juni får de flytta in den här fina fina tvåan på Kungsholmen och de är förstås överlyckliga.
Hurra. Och tack Anne om du läser min blogg!

3 kommentarer:

Ezter sa...

Grattis!

Robert W sa...

Bild på dig med nya glasögon...?

Åsa Hellberg sa...

Ezter: tack!

Robert; nja ...:)