Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.

Hösten 2018

Aug 4:e Feelgoodfestival Mariefred

Sept 1:a Skiljebo

Okt 6:e Skärhamns bibliotek

Nov 22:a Fristad bibliotek


måndag 27 april 2015

Jag har just skrivit tack

265 (!!) gånger på facebook.
53 var nog min populäraste födelsedag hittills.

Och den har varit trevlig med långpromenad och fika med Nisse, lite sol, omsvidning och middag på vår egen favvis Jimmy´s steakhouse, tillsammans med Jonathan och Linnéa.

Nu är jag galet trött vilket är skönt,  då kanske jag inte hör gnällspiken Misse.
I natt väckte han oss gång på gång.
Jag var tvungen att tvätta av hans favoritkudde häromdagen och sedan dess vill han inte ligga på den, och inte på något annat heller.
Just nu är jag som en förälder till ett barn som inte äter, jag försöker locka med allt för att han ska lägga sig någonstans men än så länge vandrar han istället från plats till plats ...

I morgon är det en spännande dag för Jonathan och Linnéa, de ska skriva kontrakt på en ny andrahandslägenhet. Själv ska jag äta lunch med min förläggare.

God natt.

1 kommentar:

Ezter sa...

Håller tummarna för kontraktskrivningen!