Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

onsdag 1 april 2015

Jag har semester resten av veckan.

(Som om jag inte har haft det måndag tisdag också. Igår blev jag bjuden på restaurang. Väldigt romantisk och puttinuttigt eftersom Nisse har varit sjuk och vi inte har setts mer än en kort stund på två veckor).
Novellen jag petade på häromdagen får vila en stund till.
Men jag får tillbaka feedback på Gloria först i slutet av april och vad jag ska sysselsätta mig med fram tills dess vet jag faktiskt inte.

Jag kanske borde sätta ett läsmål istället för ett skriv som jag brukar ha?
Två böcker i veckan borde jag klara.
Just nu läser jag med nöje Marian Keyes senaste.
Målet får bli att den ska bli utläst på fredag.

Idag ska jag på FOTVÅRD.
Mina stackars framtrampdynor ska få hjälp.
Jag slänger strumporna någon gång i maj och på somrarna är fötterna mycket härligare än på vintern, så jag tänker att jag kanske ska skicka dem redan nu istället.
kallt är det faktiskt inte.

Och så ska jag påskhandla när jag ändå är ute och luftar Fårdan.
Jonathan, Linnea och Nisse kommer hit på påskafton och det är säkert smart att köpa äggen redan idag. Å andra sidan tycker jag att det är fullt i livsmedelsbutikerna vilken tid på dygnet man än är där. Har folk inte något bättre för sig än att köpa ägg tre dagar innan påsk? Och varför jobbar de inte? Va? Va? Va?

Till sist.
Mamma: Jag skickar katalogen från flygbolaget idag, den kommer till dig i morgon!


1 kommentar:

Ezter sa...

Jo, det är skitkallt!