Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 23 april 2015

Jag kanske borde ha fotat

innan jag högg in, men jag var så hungrig!

OMG. Nu ska ni få receptet!

Det här är sparris, med olivolja och skivad vitlök som har fått dra i en skål en stund.
Förvärm plåt/form på 225 grader
Lägg i sparrisen, häll över vitlök/olivoljan. In i ugnen i fyra minuter( vanlig ugn).
Ta ut, hyvla parmesan över, servera direkt.
Jättegott!

2 kommentarer:

Singelmamman sa...

Och det var fantastiskt gott! Och trevligt. 🌞 kram

Sus sa...

MYCKET gott! Tack <3