Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 6 april 2015

Måndag kväll.

Jag har fortfarande problem med att det numera är ljust ute. Min kropp är verkligen inte i fas med någon vår. Jag är trött - trots att jag inte gör ett dugg om dagarna och sover gott om nätterna - och har ingen som helst koll på klockan (tidpunkter är viktiga för mig, fråga mig inte varför.)

Nu ska jag ser på Scandal som jag redan har sett på nätet. Jag slarvsåg (VAR VÄL TRÖTT) och ska se det igen eftersom jag tror att jag missade hälften.

Trots att jag sov till halv tio i morse, och en timme i soffan i eftermiddags, är jag övertygad om att jag kommer att somna före tolv.
Det där med vår är lika överreklamerat som semester om ni frågar mig.

Inga kommentarer: