Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 9 april 2015

Recension och jobb.

Mitt omdöme:Vilken underbar bok, Åsa Hellberg har verkligen lyckats igen att skriva en bok som går direkt in i hjärtat på mig.

Tusen tack till Cattis boktips!
Och nej, jag har inte googlat (tycker fortfarande att det är en strålande idé att låta bli), jag blev addad på Instagram så därför vet jag att Toscana fick så fint betyg.

Idag ska jag jobba, hurra.
Vi hörs senare.

3 kommentarer:

Ezter sa...

Grattis! Jag har börjat, försöker låta bli att krypa upp i soffhörnan och sträckläsa...

Anna Hansson sa...

Googla sitt eget namn/boktitel tror jag att det är bäst att låta bli. Vem vet vad man får läsa annars? Då är det bättre med bara bra kommentarer som man får se på Instagram! :)

Åsa Hellberg sa...

Ezter; haha, okej:)

Anna; Exakt! :)