Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 13 april 2015

Tack vare Simona

fick jag veta att jag inte hade bloggat på hela dagen igår.
Det får inte hända. Har inte hänt sedan jag började för mer än sex år sedan (kanske någon dag, men jag tror faktiskt inte det. I så fall har jag skrivit att jag inte kan blogga, haha.)
Jag uppdaterade FB och Instagram, men glömde min älskade blogg.
Nåväl, efter en påminnelse fick jag till ett inlägg med en bild.

Annars är det ont om bilder i den här bloggen, jag måste skärpa mig på det.

Nu har jag precis gjort en förintervju till onsdagens Vardagspuls (tyvärr kan nog inte Christian vara med, vi bytte ju dag) och jag ska strax åka till Farsta och kolla synen. Klockan fyra ryker längderna på håret till axellångt och det ska bli kul att återse en gammal favvisfrisyr.

En busy dag (för att vara jag i dessa semestertider) men det känns som om det kommer att funka finfint.

Vad gör ni?



3 kommentarer:

Ethel sa...

Jag ska absolut inte göra ett dugg innan jobbet kl 1400. Jag har en sådan dag när det bara är jag och då bestämmer jag. Lycka till med frissan och ögonen. :)

Ezter sa...

Lycka till idag då... Jag ska träffa Yngsta innan hon ska jobba. Ska tejpa hennes axel och hon min armbåge :)

Ezter sa...

Lycka till idag då... Jag ska träffa Yngsta innan hon ska jobba. Ska tejpa hennes axel och hon min armbåge :)