Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 10 maj 2015

God middag.

I förorten går det INTE fort idag.
Jag är liksom trött efter att ha vilat en hel semestervecka (???)
Tvättstugan väntar. Och så skulle jag vilja börja fixa i mitt förråd. Riva gamla garderober och sånt som inte längre behövs när Jonathan och Linnéa får sin lägenhet 1 juni. Frågan är om jag orkar just idag.
Gäsp.

Jag har lite att ta igen när jag har varit borta. Som mina teveserier. Grey´s anatomy och Scandal, till exempel. Grey´s såg jag innan jag åkte, det sorgliga när Dr Shepard tar farväl. Fy så sorgligt det var.
Frågan är om serien orkar hålla samma höga klass efter det avhoppet.
Nästa avsnitt finns på nätet och jag läängtar efter att se det.
Medan tvätten torkar kanske.

Ungefär så, denna söndag.
Vad gör ni?




3 kommentarer:

Anonym sa...

Min söndag ägnas åt städning och ett antal sms till min käraste väninna ❤️

Åsa Hellberg sa...

Det låter som en bra söndag!

Ezter sa...

Yngsta har varit här och gått igenom alla sina sparade saker, vad hon ska ha, vad som slängs och vad som är till loppis. Inte mycket som sparades!