Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 29 maj 2015

Nu har Jonathan och Linnéa flyttat in i den fina tvåan på Kungsholmen,

och de är överlyckliga. Jag har kört ett par vändor idag, mest kläder eftersom lägenheten är möblerad, och nu finns ingenting kvar här hemma av deras grejer.
Istället kan jag fylla förrådet med sådant som jag behöver stuva undan.
Hurra för det och hurra för att de har fått ett sådant fint boende i minst ett år, troligtvis tre.

Jag somnade i soffan när jag kom hem. Har hostat halva natten så jag var galet trött. Det är jag fortfarande men vill ändå se Hysén dansa innan jag går till sängs med de sista sidorna ur Marian Keyesboken jag läser och har läst i evighet. Det har kommit två böcker emellan. Ändå tycker jag om den. Just nu har en agent klivit in i handlingen och min egen, Maria, har sagt att jag måste säga till om hon har den minsta likhet med denna drake.
Det har hon inte.

I morgon signerar vi i Farsta, Simona och jag, och det ska bli jätteroligt!

2 kommentarer:

Shamrock sa...

Jag ska försöka komma förbi och säga hej. Och kanske köpa en ny bok till svärmor (själv har jag ju alla)

Åsa Hellberg sa...

Ja, gör det!!