Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.

Hösten 2018

Aug 4:e Feelgoodfestival Mariefred

Sept 1:a Skiljebo

Okt 6:e Skärhamns bibliotek

Nov 22:a Fristad bibliotek


onsdag 13 maj 2015

Simonas release var fantastisk,

alla var där.
Jag hade på mig en finklänning för det är så jag tänker göra framöver; jag ska använda mina fina kläder istället för att bara titta på dem i garderoben då och då, och vilket tillfälle är bättre än när Simona släpper en ny bok?

Tyvärr led jag av en förlamande trötthet igår, så jag åkte tidigt hem. Kände mig rejält hängig, tog tempen (som mer eller mindre var normal) La mig vid åtta, slocknade halv tio och hade ställt väckarklockan på halv åtta och sov hela natten (uppenbarligen gjorde katten det också), så idag är det lite bättre.
Och det är tur för det är verkligen en dag jag måste vara vaken.
Först ska jag till ögonläkaren med ögat som har lite väl högt tryck och sedan ska jag till förlaget och få feedback på Gloria.
Som jag har längtat!

Egentligen skulle jag på release i kväll också men jag måste ta hand om mig själv och stanna hemma. Jag har två arbetsdagar framför mig, och i helgen ska vi flytta på Jonathan och Linneas grejer, och nästa vecka åker Jonathan och jag till London.
Fattar ni vad roligt.
Den enda smolken är att det ligger ett strejkvarsel från SAS den dagen vi ska åka hem (vi ska bara vara där en natt), så jag har varnat Jonathan för att det kanske blir en natt till.
Vi får se vad SAS kan hjälpa till med om det nu är så att de går i strejk.

Resten av maj har jag många rena arbetsdagar där Gloria ska gå från fruktansvärt bra till excellens. Hehe.
Det ska bli så roligt att börja jobba igen. SÅ ROLIGT!

Nu kör vi!


4 kommentarer:

Sofia Fritzson sa...

Hann tyvärr inte säga det till dig igår, men vilka läckra skor du hade på dig :) Fin klänning också förstås, självklart ska de hellre användas än hänga i garderoben!

Ezter sa...

Smart att använda sina fina kläder!

Åsa Hellberg sa...

Sofia; jag såg dig men det trångt! Skorna är HM. Två år sedan. Jag gillar dem också:)

Ezter; japp, nu jäklar!

Shamrock sa...

Kul att ses igen. Och som du säger, alla borde bli bättre på att använda sina finkläder innan de blir för gamla och omoderna. Du var jättefin igår och de skorna skulle jag aldrig klara av att gå i (jag är grymt imponerad)