Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 12 juni 2015

Alltså, årets balkong

är inte den vackraste. Och inte kommer den att bli det heller. Jag får sikta på nästa år istället när jag har tänkt till på hur den bäst används.
Oftast är den bara ett blåshål och det är så tråkigt eftersom den är så himla stor och bra men utan väggar blir det förstås så.
I alla fall så struntar jag i den i år, så får vi se hur jag känner nästa. Det går att sitta och sola en stund när det är sådan väder, och ha lite blommor att vårda, det räcker.

NU ska jag till stranden.
Tjohej.


Inga kommentarer: