Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 19 juni 2015

Glad midsommar, önskar jag er alla.

Själv tillbringar jag den ensam, vilket är precis lika odramatiskt som om det vore vilken dag som helst. Misse och jag (så ensam är jag ju inte) ska äta gott, skriva böcker och senare titta på Simona som firar midsommar på ettan 20.00!


6 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Ungefär som min midsommar. Elias spelar spel, hunden sover och jag äter vattenmelon.

Robert W sa...

Jag önskar dig en trevlig midsommar också. Det är grått och mulet där jag befinner mig (i Vålberg) så det blir att sitta inne och äta matjessillen.

Snäckskalsdalen. sa...

Glad midsommar och du, det låter riktigt skönt!
Kram

Ezter sa...

Ha det riktigt skönt!!!

Anonym sa...

Det är missen och jag här också, med ungefär samma aktivitet som ni.
Ja bortsett från att skriva bok alltså.
(kanske nästa år ;))
Sanna

Helena sa...

Tack detsamma!

Jag firar också midsommar ensam och det är helt okej. Två liter jordgubbar, tre deciliter grädde, lite extra hallon på det och så skrivande och läsning och jag är helnöjd.