Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 5 juni 2015

I höst kommer alla stora svenska deckarförfattarnamn

(och det är många många just i höst) att få se sig totalt utslagna av EL James fjärde del i romanceserien om Mr Grey som kommer i augusti
Jag kan inte låta bli att tycka att det är härligt. You go girl!!
Mer kärlek till folket.

Min egen romantik ska jag ägna mig åt i morgon.
Allt här hemma är klart nu efter att Jonathan och Linnea har flyttat på alla sina grejer. Min lägenhet är inte längre ett förråd. Det är uppackat, undanstoppat och upphängt.
Skorna hänger sedan igår bakom dörren till sovrummet, i en rätt finurlig lösning från Ellos. 20 par får plats.
(bild från hemsidan)

Jag har det nu precis som jag vill ha det (utom ett skrivbord. Jag tar det sen när jag hittar ett bra begagnat på Blocket) och har ro att börja jobba rent fysiskt med att skriva.
I morgon som sagt.
Hurra!

5 kommentarer:

Ezter sa...

Vilken bra skohylla!

Simona sa...

Du vet att du måste visa din skohylla sen va?

Åsa Hellberg sa...

Ezter; den är toppen!

Simona; nä.

Snäckskalsdalen. sa...

Skönt att få ordning på grejerna runt sig! Och skohylla är bra att ha och den du hittat verkar fenomenalt bra! Ha det gott!

Åsa Hellberg sa...

Snäckan; ställningen är grym!