Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

söndag 28 juni 2015

Jag gör som resten av Stockholm idag,

jag lägger mig på en badstrand
Den närmast som man kan promenera till. Det blir två flugor eftersom jag har gett mig den på att röra mig varje dag på ett eller annat sätt.
Den mycket positiva appen RunKeeper hjälper till, även om jag tror att de överdriver kaloriförbrukningen å det grövsta. Igår promenerade vi en mil, och appen sa att vi hade gjort oss av med 500 kalorier och det tror jag möjligtvis att man gör om man springer, men av att gå - inte ens fort - så är nog inte det möjligt.
Men ändå.
Det är kul att bli lite peppad och med musik eller prat i lurarna samtidigt går det ännu lättare.

Jag har än så länge inte lyssnat på ett enda sommarprogram, men dem kan man ju också ladda ned och lyssna på i efterhand. I mitt fall när jag går, då.
Några förslag på pratare från er?

Inga kommentarer: