Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

fredag 26 juni 2015

Jag har pysslat med så mycket annat

den här förmiddagen att jag inte har kommit igång än (alltså med manuset som är det enda som räknas just nu.)
Mitt maratontittande på Nashville fick ett abrupt slut eftersom ett avsnitt saknas, men efter en massa omstarter inser jag att felet förstås inte ligger hos mig (ja, jag är tekniktrög) så nu har jag mailat Viaplay så får vi se om de kan hjälpa till.
Så här i slutet av säsongen vill jag ju inte missa någonting alls!

Jag har lite saker på agendan idag.
1. Promenera med armsväng.
2. Handla.
3. Redigera.

Jag börjar med trean, men det blir inga större grejer i manuset idag. Min plan håller än så länge perfekt. Jag har en egen deadline på sista juli, och första genomgången kommer att vara klar den första, alltså har jag 31 dagar till på mig att gå igenom det en gång till.

Egentlig deadline, alltså den från mitt förlag,  är 15 september, så jag har verkligen, verkligen gott om tid. Men jag vill jobba på eftersom det blir bäst då. Jag har andra jobb jag ska göra i augusti och jag vill dessutom påbörja min nya efterGloria-roman då.
Vem det nu är som ska härja i den.
Än så länge har jag inte en aning, men jag vevar det ständigt, så något måste väl dimpa ned till sist?
Om inte, får jag väl packa ihop.
Hej då, författarkarriär. Det var kul så länge det varade.

3 kommentarer:

Cicci H sa...

Skulle inte tro att den författarkarriären tar slut ��

Cicci H sa...

Det skulle ju vara en smiley och inte två frågetecken!!!

Åsa Hellberg sa...

Tack Cissi!