Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 13 juni 2015

Jag var uppe sent och följde

rapporteringen från Kinekulle. Min egen unge är i Jönköping och spelar på en klubb och som vanligt vill jag se något tecken på att allt är bra. Bara tanken på att han skulle försvinna.

Idag ska jag skriva, handla, sola, packa (åker till Västkusten i morgon. Jonathan och Linnéa flyttar in och passar Misse), se på bröllop och träffa Robert Wells i P4 (ja, de har glömt att skriva att jag ska vara med, men det ska jag.)
Jag kliver in i studion halv åtta, men programmet börjar halv sju.
Lasse Lindbom börjar (tror jag), sedan jag och sist Lennie Norman (som också kommer ut på Forum).
Musik och prat. Det ska verkligen bli jätteroligt!

3 kommentarer:

Sofia Fritzson sa...

Vad spännande, det måste jag lyssna på :)

Robert W sa...

Jag förstår precis. Igår kom min 16-åriga dotter hem en timme efter den tid hon sagt o hon svarade inte i mobiltelefonen. Inte bra alls för pappas välbefinnande!

Åsa Hellberg sa...

Sofia; ja!!

Robert; min unge hade fått utegångsförbud om han hade gjort så mot mig.Han tordes aldrig låta bli, tack och lov!