Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 23 juni 2015

Min diagnos är fortfarande höljd i dunkel,

det kan vara allt från inklämningar till frozen shoulder.
Idag var hon (den nya) på musklerna och fi f-n vad ont det gjorde.
Men gott tror jag.
Efteråt.

När jag åkte därifrån passade jag på att bocka av grejer från listan.
- hämta kemtvätt.
- hämta glasögon.
De som gick sönder i skalmen när jag var på Cypern och som Synoptik också fick byta ett glas på eftersom det nya receptet jag hade fått var för svagt på ena ögat.
Det har tagit butiken i Farsta 5 veckor att fixa ...
MEN:
Jag fick ett par nya bågar (egentligen 1800) gratis eftersom jag hade behövt vänta så länge (någon extraskalm fanns inte att tillgå) och att glaset var fel var förstås deras eget fel.
DESSUTOM fixade hon mina fina bågar som jag köpt på nätet,
och som var lite sneda.
Hatten av för det, tycker jag.

Nästa gång ska jag köpa glasögon där igen.
Älskar bra service.

Nu ska jag tvätta.

1 kommentar:

Agneta sa...

Hoppas att det inte är frozen shoulder!!
Visst är det kass att kroppen säger ifrån vid för mycket datorsittande? Hatar det. (Och ja, jag borde styrketräna mer, och stretcha oftare, och inte sitta för långa stunder åt gången … och … så vidare)