Mina föreläsningar.

VAD JAG GÖR UNDER FÖRFATTARBESÖKEN

Föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman. De slitsamma åren. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär.

För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek.

Bokning sker via Författarcentrum.Åsas vårplaner 2018

Januari

26:e Författardagen, genom Författarcentrum.
29:e Hylte folkbibliotek Hyltebruk

Februari
27 :e, Flens bibliotek.

Mars
Lördag 3:e Arboga bibliotek
Lördag 17:e Hageby bibliotek Norrköping
Lördag 24:e Gislaveds bibliotek

Maj
14:e till 31:a SEMESTER. Wohoo!


fredag 12 juni 2015

Naprapatdag.

Det ska bli intressant. Jag vaknade och vred till armen i morse och det gjorde så galet ont, att det är precis rätt dag för ett sådant besök.
Låter jag armen vara helt ifred går det bra, men det är ju inte alltid det funkar.Tack och lov funkar det fintfint att skriva och det är också vad jag kommer att göra senare idag.
Första delen av dagen tänker jag nog lägga mig på min badstrand (där jag satt en stund igår.) På min skuggvägg är det redan 17 grader vilket lovar gott.
Jag gillar att vara brun mer än att sola, så jag antar att jag står ut en timme eller två, sedan kryper jag gärna in igen.

Typ så.
Fredag.
Vad säger man?
Hurra?
2 kommentarer:

Ezter sa...

Ja, HURRA! För fredag och sol och värme :) Hoppas din arm blir bra!

Snäckskalsdalen. sa...

Aj, aj, aj, armen. Tur att det inte är skrivarmen. Att ha lite färg är trevligt, men så tråkigt.....men så nyttigt i lagom dos! Take care!