Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

tisdag 23 juni 2015

Så här dags är det ingen vits för mig att jobba.

Jag är inte alls påladdad som jag var i morse. Istället ska jag boka en tågresa till Varberg, dit jag ska åka och signera böcker 9 juli. Möjligtvis ska jag prata också, det är inte riktigt klart än.
Oavsett ska det bli roligt, jag har inte varit där någon gång vad jag kan minnas. Möjligtvis i grannstaden Falkenberg men det är så länge sedan att jag inte minns det i så fall.

Eftersom jag gillar att spana in städerna jag åker till, så tänker jag denna gången åka så att jag har gott om promenadtid. Hem, däremot, vill jag åka så tidigt som möjligt.
Jag tar tag direkt.
Tjohej.

2 kommentarer:

Sofia Fritzson sa...

Roligt att du ska till Varberg! Hoppas du får solsken när du utforskar staden.

Åsa Hellberg sa...

Ja, hoppas det! :)