Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

måndag 29 juni 2015

Skrivdag,

och jag vaknade verkligen inte i tid.
Istället drömde jag att jag passade på att fira min 55-årsdag, trots att det är två år tills att det är dags.
Vi, jag och ett gäng väldig galanta kvinnor, bodde på ett hotell i stan och skulle gå ut och äta.

Problemet var att jag aldrig hittade rätt hiss för att komma upp till mitt rum för att sätta på mig mascaran (jag antar att jag ville duscha också). Jag provade flera men kom bara till andra avdelningar på hotellet, och till sist vaknade jag och missade alltså att drömma om festen. Det hade jag gärna gjort. Jag gillar tjejfester.

Jag missade också de där tidiga skrivtimmarna som är så himla produktiva, men jag börjar nu istället så får vi se hur länge jag kan hålla på innan hjärnan bråkar.

Tjohejtjohoppp.
Måndag!

Inga kommentarer: