Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 30 juli 2015

I natt har jag kommit på nya trick.

Om jag pressar vänsterarmen mot kroppen innan jag vänder mig om och lägger mig på högersidan, så hänger den med utan att röra sig alls. Bingo, ingen rörelse, ingen smärta.

Idag ska jag vara hemma och tvätta, läsa och njuta av mitt städade hem.
Nyss var jag på balkongen och hämtade in EN stor jordgubbe.
Det kommer en då och då.
För övrigt är blommorna där rätt kassa och det ser rätt omysigt ut, men eftersom jag aldrig sitter där den här sommaren så struntar jag i det.
Jag får en jordgubbe då och då, det räcker.
Nästa år, när det ska bli en makalöst härlig sommar, då ni.

Så där.
Torsdagen är inledd.
Än så länge känns det rätt bra, ändå.
Jag har tagit ett beslut om att stanna hemma i höst/vinter, inte tacka ja till något jag inte är säker på att jag klarar utan smärtor.
Jag ska lansera bok i vår, och då hoppas jag att det har vänt.
Det känns som ett mycket bra beslut.




2 kommentarer:

Ezter sa...

Det är bra när man kommer på nya trick :)

Åsa Hellberg sa...

Haha, ja, verkligen!