Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 18 juli 2015

I Polen kommer snart Sonjas hemlighet ut.


Sekret Sonji.
Jag tycker att omslagen är så fina.

Idag är en dålig armdag. Jag "slängde till" (vred mig väl hastigt, antar jag) den i sängen tidigt i morse och den där exploderande smärtan som kommer av det, gör att det är rätt kasst dagen efter. Minsta rörelse känner jag av.
Så idag kör jag min tvätt med min lilla lastvagn, för att inte alls utmana armen mer. Ett par piller på det, så kommer jag att vara i finfin form för att redigera när jag är klar med tvätten.

Lördag. Det är något speciellt med det trots allt.

7 kommentarer:

Robert W sa...

Gratulacje! :)

Åsa Hellberg sa...

Är det så det heter?
Tack! :)

Snäckskalsdalen. sa...

Congrats! säger jag.

Elisabet Nielsen sa...

Grattis till Sonja och Polen!
Var rädd om armen, nu. Om du har en lätt ullsjal eller tunn ullkofta, så lägg den över axlarna och armen när du sitter vid datorn. Vet själv hur skönt det är med en sjal över axlarna till skydd mot kyla och drag.

Ezter sa...

Verkligen fina omslag! Har aldrig funderat på att omslagen inte är samma i alla länder ?

Åsa Hellberg sa...

Tack Snäckan!

Tack Elisabeth!

Ezter: kolla i högerspalten, där ligger alla utländska omslag. Det är verkligen olika från land till land:)

Ezter sa...

Jo det har jag ju sett, jag tänkte mer allmänt!