Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

lördag 25 juli 2015

Så, ännu en morgon har grytt i förorten.

Tyvärr vaknade jag med nackspärr och tog mig nästan inte ur sängen, en säng jag hade tänkt att sova i fram till nio eftersom jag såg på avsnitt efter avsnitt av Grey´s anatomy igår och säkert inte somnade förrän halv två.
Well, nacken ville annorlunda.
Jag har nu intagit ett par rosa små piller, förhoppningsvis ska det hjälpa. Det är inte första gången och min naprapat sa att piller i det här fallet är exakt rätt.

Annars idag har jag nog tänkt att jobba lite om jag orkar. Det är ingen alls brådska och jag kan vara ledig om jag vill, men jag vill ju så gärna veta hur det går,
hehe.
Nä då, det vet jag förstås, men de sista sju kapitlen är såååå viktiga och jag har en hel del arbete kvar att göra där med putsning och tillägg och drama.

Kan jag somna om när tabletterna verkat kan det bli en fabulöst bra skrivdag hos Hellberg senare.

Så Nackspärr, schmackspärr, vik hädan.
Jag tänker inte låta dig hindra mina karaktärer från att blomma uuuut.

Ps, i nästa bok ska jag nog ge någon både en frusen skuldra och nackspärr.
Det kunde vara kul att se hur blommigt jag kan göra deras liv då.

Ps. Jag behöver inga goda råd, bara beklaga mig lite.

God morgon!





3 kommentarer:

Helena sa...

Nackspärr är inte kul... Jag hade också något åt det hållet i veckan. Smittsamt kanske?

Robert W sa...

Visst kan jag beklaga dig.
•Stackars, stackars Åsa!•

Åsa Hellberg sa...

Helena, kanske det:)

Robert; tack:)