Mina föreläsningar.

Jag berättar om ett författarliv som kanske har sett lite annorlunda ut än många andras. Min vardag i skrivsoffan i förorten. Uppväxten i Fjällbacka. Den ensamma mamman med världens bästa son. De slitsamma åren med heltidsjobb och pendling. Om hur var att debutera med en självbiografi som alla ville prata om och om hur surrealistiskt det är att få se sin bok på topplistor och att vid femtio år fyllda plötsligt ha en helt ny karriär. För referenser, kontakta till exempel Borås stadsbibliotek, Bollnäs bibliotek, Värsås bibliotek. Bokning sker via Författarcentrum

torsdag 20 augusti 2015

Det är ett kort steg mellan

Glamour och bananflugor.
Fy fan vad jag hatar dem.
Förra året var fruktansvärt, och nu är de här igen.

Usch!!!

5 kommentarer:

Ezter sa...

Räliga är de!

Robert W sa...

Hösten närmar sig. Då brukar stora feta spindlar hitta in i huset. Då står jag hellre ut med bananflugor.

tigerliljan sa...

Men du fångar dom! Jag har försökt ALLA, verkligen alla olika sorters dekokter som folk tipsar om, men bananflugorna hos mig är muterade och bara fortsätter flyga.

Åsa Hellberg sa...

Usch!

Tigerliljan: Honung, vinäger, vatten (en tredjedel av varje) och en droppe diskmedel för att bryta ytspänningen. Du kanske inte har banan (som är bruna) utan blomflugor (svarta)? De går inte på den här cocktailen.

tigerliljan sa...

Men jag blir ändå lättad över nån sorts förklaring - tack! Jag har verkligen känt mig så inkompetent som inte ens kan fånga flugor med någon enda sorts blandning (har testat den där). Men då så.
Fast flyger och fladdrar gör dom.